Industribyråer för kompakt lagring, monterade och klara

Industribyråer i aktion.

Du vill effektivisera och kvalitetssäkra godsflödet inom din verksamhet. Inom industri och lager är bland annat volym och utrymme viktiga faktorer. I många fall kan du helt ersätta lagerautomater med industribyråer eftersom de ger samma kompakta lagring och både åtkomst och kringhantering förenklas.

En byrå utformad för industri kompaktlagrar material på utdragbara hyllplan. Det är ett mycket effektivt lagersystem för smådelar, lådor och annat gods. Ett utdragbart hyllplan kräver ingen plats i höjdled för att komma åt produkterna. Planen kan alltså monteras mycket tätare. En byrå med 82 lådor på ett utrymme tar en pallplats. En sektion rymmer 3 stycken byråer.

Välj bland våra modeller med olika belastningskapacitet och utformning av hyllplan. I dammiga miljöer och på platser med stöldrisk kan du skydda lagret i byrån med frontplåt eller jalusi. GBD lagersystem levererar din industribyrå monterad och klar för användning.

Vi kan kompakt lagring. Kontakta oss idag!Se film om industribyråer

 Industribyrå

Produktsortiment för kassetter

 • Industribyrå dubbel
  Industribyrå dubbel

  Dubbelbyrå med 420 mm utdragbara vagnar. Indelningen av vagnarna och typen av plocklådor väljs efter behov och belastningskapaciteten är 100 kg per vagn.

  Read more...
 • Industribyrå hyllplan
  Industribyrå hyllplan

  Heltäckande hyllplan med bredden 829 mm och kapaciteten 200 kg per plan används. Denna modell är lämplig för skrymmande gods och kartonger. Benstativ underlättar förflyttning med stödbenstruck.

  Read more...
 • Industribyrå i Pallställ
  Industribyrå i Pallställ

  Byrå med heltäckande utdragshyllplan särskilt anpassad för placering i pallställ. Utdragshyllplan med 150kg belastning

  Read more...
 • Tillbehör
  Tillbehör

  Vi erbjuder även frontplåtar till våra kassetter om de ska stå i dammiga miljöer eller på platser där det finns risk för stölder.

  Read more...
 • Industribyrå med Jalusi
  Industribyrå med Jalusi

  Jalusiet har samma funktion som frontplåten: att skydda materialet om kassetten ska stå i dammiga miljöer eller på platser där det finns risk för stölder.

  Read more...

Produktsortiment för industribyråer