FiFo Rullfackssystem för flöde i lager och produktionslinje

FiFo Rullfacksystem är en mycket effektiv metod för att skapa flöde i din produktionslinje. Du får ökad överblick med rullfack och säkerställer att det hela tiden är den äldsta artikeln som plockas: First in First out. Vi har utvecklat en serie produkter med rullskenor för dig inom industrin som du kan använda vid produktionslinjen såväl som på lagret.

 

Supermarket är en FiFo-produkt som passar för mellanlagring: mellan pallförvaringen på lagret och komponentförvaringen vid produktionslinjen. Tur- och returplan finns för både pallställ, lineställ och supermarketställ. Med vårt system för kvalitetssäkring FiFo Pick to Light förenklas montaget för att undvika felplock, och därmed minskar du kostnaderna som felplock medför.


Vi tillverkar speciella balkar i vilka du kan fästa våra rullskenor. Enligt vår modulprincip kan de också byggas in i befintligt GBD Pallställ. Våra rullskenor finns i en mängd olika längder. Samtliga rullar har stålaxel och är därför betydligt mera hållbara än rullar med plastaxel. Som komplement finns bland annat avdelare som styr lådorna rätt på bädden.

 

Hur ser dina behov ut? Kontakta oss idag!

Produktsortiment för FiFo - Rullfacksystem

 • FIFO - Pick to Light
  FIFO - Pick to Light

  Effektivt system för kvalitetssäkring. Moduluppbyggt - enkelt och flexibelt montage på skena. Elektroniska instruktioner i grupp eller sekvens.

  Read more...
 • Expanderande plan
  Expanderande plan

  Rullskensplan med ett hyllplan som enkelt kan expanderas ut mot montören

  Read more...
 • Kittning vagnar
  Kittning vagnar

  Kitting vagnar för er produktionsline!

  Read more...
 • Supermarket
  Supermarket

  Beroende på hur materialflödet ser ut i en fabrik kan det behövas en mellanlagring mellan pallförvaringen på lagret till komponentförvaringen på monteringslinen.

  Read more...
 • Line-ställ
  Line-ställ

  GBD:s Line-ställage är ett Fifo-system avsett för förvaring av backar och kartonger som är öppna och där innehållet är tillgängligt för montörer.

  Read more...
 • Rullskensbalkar i pallställ
  Rullskensbalkar i pallställ

  Vi tillverkar speciella balkar i vilka du kan fästa våra rullskenor i. Därmed kan du få en"First in First out" funktion med dina produkter.

  Read more...
 • Tur- och returplan
  Tur- och returplan

  Tur och returplanet skapar ett inflöde och ett utflöde på samma plan. En bana går åt ena hållet och den andra går åt andra hållet. Om behoven ändras, går det snabbt och enkelt att ändra, så att båda banorna går åt samma håll.

  Read more...
 • Rullskenor översikt
  Rullskenor översikt

  Våra rullister finns i en mängd olika längder. Samtliga rullar har stålaxel och är därför betydligt mera hållbara än rullar med plastaxel.

  Read more...
 • Avdelare rullskenor
  Avdelare rullskenor

  Som ett komplement till rullisterna har vi avdelare som styr lådorna rätt på bädden. Vid större lådor är ofta avdelare ett bättre alternativ än rullister med styrkant.

  Read more...