Rullbanor

GBD har ett komplett sortiment av rullbanor för pallar, kartonger och backar. Banorna anpassas helt efter kundens önskemål vad gäller belastning, längd och bredd. Tack vare ett stort utbud av standardkomponenter så är möjligheterna oändliga när det gäller att utforma rullbanorna på bästa sätt.

 

Se även avsnittet om FiFo Rullfack där vi har ett komplett sortiment av lösningar med rullskenor.

  

 • Rullbana för pall
  Rullbana för pall

  GBD projekterar och ritar alla typer rullbaneanläggningar som vi offererar. Det gör vi för att tillsammans med kunden hittar bästa möjliga lösningen. Vi provar även hur kundens pallar eller lådor rullar på banorna vid behov.

  Read more...
 • Rullskena heavy
  Rullskena heavy

  En rullskena som är perfekt mellan två arbetsstationer eller vid packmaskiner. Hjulen klarar belastningar på mellan 10-20 kg/st.

  Read more...
 • Kulbord
  Kulbord

  På kulborden kan lådor hanteras i flera riktningar. Belastningar och avstånd mellan kulorna finns i ett flertal varianter.

  Read more...
 • Flervägsbana
  Flervägsbana

  Flervägsbanor kan göras både raka eller med lutning och de används ofta tillsammans med andra typer av rullbanor. Hjulens utformning gör det möjligt att köra lådor i olika riktningar med 90 graders intervall. Det gör den här typen av banor lämpliga vid montering och packning längs med en annan rullbana.

  Read more...
 • Rullbana med svängar (Transquick)
  Rullbana med svängar (Transquick)

  Rullbana med svängar är särskilt lämpligt vid packnings- och sorteringsstationer. Tack vare den lilla delningen mellan hjulen kan i princip alla sorters emballage köras på banan.

  Read more...